Kipfilet Wrap met Italiaanse Twist
Een heerlijke, hartige wrap met malse kipfilet, verse groenten en een huisgemaakte tomatensaus vol Italiaanse kruiden. Afgewerkt met een laagje goudbruin gesmolten kaas – simpel, snel en onweerstaanbaar lekker!! Met deze ingrediënten kan je 2 wraps maken.
Wat er in gaat:
50 ml Tomato Frito
2 tortilla’s / wraps
1 tl basilicum
1 tl oregano
1 tl tijm
Vers gemalen zwarte peper
2 tomaatjes
Half uitje
4 plakjes kipfilet
Halve puntpaprika
50 mg Geraspte kaas
2 eieren
Hoe je het doet:
- Kook de eieren (3 a 4min, zacht gekookt).
- Maak een tomatensaus door de Tomato Frito in een kommetje te doen en hierdoor de Oregano, Tijm en Basilicum te mengen.
- Snij de ui in dunne halve ringen.
- Snij de tomaat in dunne plakjes en de rode paprika in reepjes.
- Rasp de kaas.
- Verwarm de wrap in een koekenpan tot deze zacht wordt.
- Warm de Airfryer alvast op (200 graden)
- Haal de wrap uit de pan en besmeer deze met de tomatensaus

- Leg 3 plakjes kipfilet op de wrap
- Vervolgens de ui ringen, plakjes tomaat en reepjes paprika over de wrap verdelen.


- Snij nu het zacht gekookte ei uit over de wrap en strooi er wat geraspte kaas bij.
- Maal wat zwarte peper over het geheel
- Rol de wrap nu mooi op tot een pakketje (de zijkanten dicht)
- Bestrijk de wrap licht met de tomatensaus en strooi de rest van de kaas erover heen
- Doe de wrap nu 4 minuten in de voorverwarmde Airfryer.
