Kipfilet Wrap met Italiaanse Twist

Kipfilet Wrap met Italiaanse Twist

Een heerlijke, hartige wrap met malse kipfilet, verse groenten en een huisgemaakte tomatensaus vol Italiaanse kruiden. Afgewerkt met een laagje goudbruin gesmolten kaas – simpel, snel en onweerstaanbaar lekker!! Met deze ingrediënten kan je 2 wraps maken.

Wat er in gaat:

  • 50 ml Tomato Frito

  • 2 tortilla’s / wraps

  • 1 tl basilicum

  • 1 tl oregano

  • 1 tl tijm

  • Vers gemalen zwarte peper

  • 2 tomaatjes

  • Half uitje

  • 4 plakjes kipfilet

  • Halve puntpaprika

  • 50 mg Geraspte kaas

  • 2 eieren

Hoe je het doet:

  • Kook de eieren (3 a 4min, zacht gekookt).
  • Maak een tomatensaus door de Tomato Frito in een kommetje te doen en hierdoor de Oregano, Tijm en Basilicum te mengen.
  • Snij de ui in dunne halve ringen.
  • Snij de tomaat in dunne plakjes en de rode paprika in reepjes.
  • Rasp de kaas.
  • Verwarm de wrap in een koekenpan tot deze zacht wordt.
  • Warm de Airfryer alvast op (200 graden)
  • Haal de wrap uit de pan en besmeer deze met de tomatensaus
  • Leg 3 plakjes kipfilet op de wrap
  • Vervolgens de ui ringen, plakjes tomaat en reepjes paprika over de wrap verdelen.
  • Snij nu het zacht gekookte ei uit over de wrap en strooi er wat geraspte kaas bij.
  • Maal wat zwarte peper over het geheel
  • Rol de wrap nu mooi op tot een pakketje (de zijkanten dicht)
  • Bestrijk de wrap licht met de tomatensaus en strooi de rest van de kaas erover heen
  • Doe de wrap nu 4 minuten in de voorverwarmde Airfryer.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven