Geroosterde Pompoensoep met Garam Masala.

Geroosterde Pompoensoep met Garam Masala

Wat er in gaat:

  • 1 flespompoen

  • 2 uien

  • 2 tenen knoflook

  • 1,5 liter kippenbouillon

  • 1,5 dl kookroom

  • 1 eetlepel Garam masala kruiden

  • Olijfolie

  • Zout en peper

  • Verse koriander

Hoe je het doet:

  • Snij de pompoen in stukken (kan met schil) Doe in een ovenschaal samen met de twee geplette knoflook tenen, de ui, Garam Masala (Kerrie) en de olijfolie.
  • Rooster dit geheel zo een 40 minuten op 180 graden in het midden van de oven.
  • Breng de bouillon aan de kook en voeg de geroosterde groenten toe en laat dit nog even mee koken zodat de pompoen zacht is.
  • Pureer het geheel met de staafmixer en voeg daarna de kookroom toe.
Scroll naar boven